Padelbok sponsor?

SAMMANFATTNING OM SPONSRING

ALLT OM PADEL

NYBÖRJARE OCH MELLANNIVÅ

Om den nya utgåvan på engelska (315 sidor):

Det finns tre typ av sponsor: 

  • PLATINUM
  • GOLD
  • SILVER

 

För att vara specifika planerade vi att göra följande konkreta tillägg till er produkt/tjänst från sponsorer i den nya boken på engelska:

Kosttillskott och näring: Här kan de olika produkterna från företaget som hjälper till att uppnå maximal prestanda inom padel förklaras. Vikten av adekvat hydrering som hälsa. De olika typ av energibars, vitaminer, och andra dryckernas förklaras före, under och efter padel träningen.

Padelbanetillverkare: Alla sina komponenter som struktur, belysning, glas, gräsmatta, osv. Nyhet i dess element och hur de gynnar en bättre praxis.

Klubbverksamhet: En padelklubb är ett riktmärke för att få padel att växa i norden och andra engelsktalande länder. Här kan klubbarna visa sina anläggningar, projekt, akademier, evenemang etc., med det goda målet att befästa klubben i området.

Padel-butiker: En berättelse av sina produkter, mål, vägbeskrivningar till butiken.

Padelmärken: Rackets, tillbehör, kläder, skor, bollar, grips, etc.

Övriga företag: Inkludera ett företag med fokus på försäljning: bilmärke/bilföretag, sjukgymnastik eller fotvårdsklinik, försäkringsbolag eller finansbolag, hälsa eller annat avsnitt.

Övriga produkter utöver boken kommer bland annat vara:

Inkludera företagets logo på webbplatsen av boken med direkt länk till företaget.

Tryckning av logo på kläder som ska synas i boken.

Sociala nätverk (RRSS) där en direkt relation mellan innehållet och företaget med padelboken visas. t.ex. affischer, artiklar, sidor i boken och dess specifika innehåll. (bland annat Facebook och Instagram.    

                                            

Information om spridning av boken:

Första upplagan beror på beställningar från återförsäljarna. Från och med 1000 exemplar.

Synlighet i organisationen på evenemang, kliniker och turneringar med boken som ett pris och källa till lärande inom padel.

Företagslogotyp på rullning, canvas och annat marknadsföringsmaterial för alla evenemang som boken deltar i.