BYGGA PADELBANA MED PADDELUX

Vi tillverkar, monterar och hjälper er bygga padelbana med en personlig design med vårt helhetskoncept Paddelux 360°. Vi levererar och installerar färdiga padelbanor i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och offert när du vill bygga padelbana!

Bygga padelbana med Paddelux

Padel har över natten blivit till en av Sveriges populäraste sporter. Racketsporten kombinerar flera moment som har gjort den väldigt omtyckt. Det främsta skälet är att det är en enkel och bra träningsform som kombinerar snabb tempo med koordination i samspel med lagkamraten. Det andra skälet är den sociala aspekten och en känsla av gemenskap som skapas när man spelar fyra personer samtidigt. Så visst finns det goda anledningar att bygga padelbana och dela glädjen i samspel med vänner eller arbetskamrater. 

När ni väljer att bygga padelbana med oss kan vi erbjuda flera modeller i världsklass och som tillfredställer alla förväntningar på spelarna. Våra 3 modeller heter: Padel Magnum, Padel World Panoramic och Padel Tour Vision. Vår andra typer av modeller på padelbanor är singel-, barn- och flyttbara padelbanor. Vi kan även bygga padelbana med speciell design som tillverkas på beställning. 

Med oss kan ni bygga padelbana och få en komplett anläggning som vi levererar och monterar på plats. Vid behov levererar vi  enskilda komponenter. Våra erfarna specialister hjälper er genom hela processen när ni vill bygga padelbana och kommer gärna med förslag och lösningar för just er verksamhet. Tveka inte att kontakta oss för att starta ditt projekt med att bygga padelbana!