OM PADELLUX

"Låt oss bli en del av dina drömmar"

OM OSS

Vi är ett team av proffs som brinner för sport som har förändrat företaget med ett internationellt fokus. Vi fortsätter inte bara att leverera padelbanor utan vi har lanserat den mest efterfrågade padelboken på engelska och vi kommer med något nytt som kommer att förvandla sporten som vi snart kommer att publicera på vår hemsida. Var uppmärksam.

Vi står för kvalitet, engagemang och håller oss uppdaterade med allt som händer inom sporten såväl i Sverige som i Spanien. Vi är experter på design av padelbanor och för detta har vi ett specialteam som i detalj känner till alla legala krav som dess konstruktion måste uppfylla och med certifikat från FIP –  Internationella Padel Federationen och FEP – Spanska Padel Federationen.

Vi jobbar med en spansk tillverkare placerad i Valencia, Spanien med mer än 18 års erfarenhet av tillverkning och montering av padelbanor. 

Vi levererar till Skandinavien och UK.

Vårt team kommer att ge dig råd på ett personligt och skräddarsytt sätt för att utveckla ert projekt och uppfylla era önskemål och behov.